Under Bøgen

Under Bøgen består af 7 mand fra Østjylland som alle har den sammen dybe respekt for – og sande kærlighed til det over 50 år gamle danske orkester: GNAGS.
Med udgangspunkt i den Live-energi som altid præger Gnags, er Under Bøgen noget for dig, som er til fest, syng-med og har en ustoppelig trang til at skråle op om vilde kaniner, burhøns, konger og gamle.
Der er derfor plads til både gamle og unge når ”Under Bøgen” inviterer til fest. Med de allerbedste af Gnags’ udødelige sange, guider bandet dig stilsikkert igennem festen, hvor danse – og ikke mindst syng-med garanti er en selvfølgelighed. Under Bøgen leverer én lang musikalsk vandring gennem byen med hunden. Slingrende ned af Vestergade, ud til en bænk ved havnen, hvor der er kys i solen til alle som kæmper på skyggesiden. Og når karrusellen kører, flyver burhønsene som svaner mod den lave sol. Så mine damer og herre – ”Li’ meget hvem du er, li’ meget hvor du er, så velkommen her!”
Under Bøgen består af:
Anders Boysen: Vokal, DX7, harmonika & guitar
Søren Karkov Knudsen: Keyboards & kor
Mads Pinholt: Sax & kor
Michael Mortensen: El. guitar (Jacob Riis-Olsens originale venstrehånds, selvfølgelig)
Poul Erik Gregersen: Bas
Rasmus Friis Tvørfoss: Trommer & kor
Thomas Ousager: Percussion
Denne lørdag optræder Under Bøgen til Sommer i Silkeborg på Havnen i Silkeborg!
_________________________________________
Entré: Gratis
Døren åbner: kl 18:00
Musik start: kl 18:30
Medbragte mad- og drikkevare må ikke nydes på pladsen. Der vil være mulighed for at købe drikkevare på pladsen. Salg af alkohol kun til personer over 18 år, med gyldigt billed-ID.

Dato

aug 12 2023
Expired!

Tid

18:00 - 23:55

Pris

GRATIS KONCERT

Sted

Havnen i Silkeborg
Åhavevej 1A
Culture City Silkeborg

Arrangør

Culture City Silkeborg

Kontakt Os

Culture City
Tlf. 40183660

CVR-nr. 41404566