Mr. Smoking + Miss Q

Fredag d. 12 juli – Mr.Smoking + Miss Q

“Voice of Smokie & Quatro”
Den fedeste Smokie- & Quatrolyd i nyt akustisk samarbejde.
Som noget helt nyt præsenterer vi nu den erfarne trio MR. SMOKING med den nye kvindelige frontvokal, MISS Q. Sammen lover de en forrygende aften med velkendte Smokie-hits som “Living Next Door to Alice”, “If You Think You Know How to Love Me”, “Oh Carol”, “Lay Back in the Arms of Someone” og “I’ll Meet You at Midnight”. Derudover disker de også op med nogle af de populære sange fra Quatro, så publikum kan synge med på fx.: “Stumblin in” og ”I dont wanna talk about it”.

Bandet fortolker sangene på en fantastisk nærværende måde leveret med spilleglæde og charme og mellem numrene fortælles historier og sjove anekdoter. Sangene er nøje indstuderet med flotte vokaler og sublim musikalsk ledsagelse af guitar, bas og percussion. Glæd dig til at opleve 4 erfarne musikere i et nyt koncept: Svend Bech; vokal & percussion, Miss Q; vokal, Erling Bech; vokal & guitar og Allan Bech; vokal og bas.

Denne fredag optræder Mr.Smoking + Miss Q til Sommer i Silkeborg på Havnen i Silkeborg!
________________________________________________________
Entré: Gratis
Medbragte mad- og drikkevare må ikke nydes på pladsen. Der vil være mulighed for at købe drikkevare på pladsen. Salg af alkohol kun til personer over 18 år, med gyldigt billed-ID.

 • 00

  Dage

 • 00

  timer

 • 00

  Minutter

 • 00

  Sekunder

Dato

jul 12 2024

Tid

18:00 - 23:00

Pris

GRATIS KONCERT

Sted

Havnen i Silkeborg
Åhavevej 1A
Culture City Silkeborg

Arrangør

Culture City Silkeborg

Kontakt Os

Culture City
Tlf. 40183660

CVR-nr. 41404566