Lars Lilholt Band

LARS LILHOLT BAND
Sommeren 2021

”De Lyse Nætters Orkester” er en institution på den danske live-scene. Siden 1983 har de hvert år turneret landet rundt, – dog med undtagelse af sommeren 2020, da vi alle blev ramt af Corona-pandemien.

Men nu kigger vi fremad, og i sommeren 2021 er Lars Lilholt Band atter klar. Det otte mand store orkester er en meget solid og meget velspillende maskine. Det vil igen være medvirkende til at Lilholts stærke repertoire, bliver leveret med en spilleglæde og en præcision, der altid skaber en fest af de store. Genren er et dejligt mix af folk, pop og rock, også kaldet moderne folkemusik.

I foråret 2018 udgav Lars Lilholt Band det meget anmelderroste album, Drømmefanger. Drømmefanger-turnéen tog igen bandet rundt i det ganske land, …og det førte til endnu en udgivelse, nemlig dobbelt albummet LIVE PÅ SMUKFEST som udkom i efteråret 2019.

Under denne sommers nedlukning har Lars Lilholt skrevet en del nye sange, som bliver til at nyt studie album der udkommer i marts 2021.

Lars Lilholt Band er aldrig stivnet i ”sådan plejer vi at gøre”. Hver eneste af de mange tusinde koncerter har været forskellige. Både kapelmesteren og bandet har formået at holde sig på toppen. Det er netop derfor at de år efter år kan trække stort publikum, og med over 2,5 millioner solgte albums gennem tiden, vidner også bandets popularitet.

I sætlisten finder man altid sange fra Lilholts efterhånden meget store bagkatalog.
I 2021 vil der også komme sange fra nye album og fra Drømmefanger, sange som bla. Gedens Tænder og Første Gang På Roskilde, i lunt selskab med de store hits som Den Hvide Dværg, Cafe Måneskin, Kald det kærlighed og Onkel Christian!

Fra sommeren´s koncerter i 2019 har samtlige anmelderne været meget begejstrede
og som flere skriver: ”Lars Lilholt Band har aldrig stået stærkere” !

Dato

aug 28 2021
Expired!

Tid

20:00

Pris

230,00 Kr.

Mere info

KØB BILLET

Sted

Friluftsscenen Indelukket
Vejløvej 7, 8600 Silkeborg
KØB BILLET

Kontakt Os

Culture City
Tlf. 40183660

CVR-nr. 41404566