Den Danske Mafia

Lørdag d. 06 juli – Den Danske Mafia

Den Danske Mafia har i en del år kørt de danske landeveje tynde. De danske party rockere er efterhånden blevet en institution i dansk festival- og klubkultur. Med et repertoire bestående af John Mogensens udødelige sange, fortolket som rock klassikere, er succesen bare vokset og vokset. Den Danske Mafia var fra starten enige om, at John Mogensens sange skulle gøres mere aggressive og “up to date”, men der skulle selvfølgelig ikke laves alt for meget om. For det er vigtigt for Den Danske Mafia, at deres publikum fortsat kan synge med på sangene, da det er med til at skabe fest og stemning.

For jer som ikke kender Den Danske Mafia, så kan deres musikalske stilart beskrives som en god blanding af John Mogensen, Metallica og Status Quo, krydret med stemningen fra verdens største ølfestival “oktoberfest i Munchen”. Der leveres også store hits fra John Mogensens tid i Four Jacks, så som Mandalay og Åh Marie.

Medlemmerne i Den Danske Mafia er:
Henrik Bjørn: leadvokal og bas
Henrik Johannessen: guitar og kor
Michael Fast: trommer.

Denne lørdag optræder Den Danske Mafia til Sommer i Silkeborg på Havnen i Silkeborg!
_________________________________________
Entré: Gratis
Medbragte mad- og drikkevare må ikke nydes på pladsen. Der vil være mulighed for at købe drikkevare på pladsen. Salg af alkohol kun til personer over 18 år, med gyldigt billed-ID.

 • 00

  Dage

 • 00

  timer

 • 00

  Minutter

 • 00

  Sekunder

Dato

jul 06 2024

Tid

18:00 - 23:00

Pris

GRATIS KONCERT

Sted

Havnen i Silkeborg
Åhavevej 1A
Culture City Silkeborg

Arrangør

Culture City Silkeborg

Kontakt Os

Culture City
Tlf. 40183660

CVR-nr. 41404566