Country Festival

Et nostalgisk og glædeligt genhør med musikken, der i mere end 30 år var en fast bestanddel af Indelukket 2. weekend i august
Alle bands er faste gæster i det danske Countrymiljø, og ikke mindst til markeder og byfester mm.
Vi glæder os til at se gamle og nye venner på havnen i Silkeborg til 2 hyggelige aftener i centrum af Silkeborg.

::::::: LINE UP :::::::
Fredag d. 02 aug:
Pladsen åbner kl 18
Ivan Johnsen
Bibbi & Snif

Ivan Johnsen

Oplev Ivan Johnsen fra Ivan Johnsen Band. Et band med sang og musik af høj kvalitet. Country sunget med en originalitet, som man meget sjældent er vidne til i Europa, samt en god blanding af dansk, engelsk og amerikansk pop og rock. Countryrepertoiret spænder fra de gode gamle kendte countrysange fra folk som Hank Williams, Johnny Cash, Willie Nelson, Kenny Rogers og Kris Kristoffersen over lvan’s egne sange til den nyere countrymusik med navne som Billy Ray Cyrus, Randy Travis, Dwight Yoakam og Allan Jackson. Derudover kan der høres pop og rockmusik, spændende lige fra John Mogensen, Lars Lilholt, Kim Larsen og Shu-Bi-Dua til Beatles, Elvis, Joe Cocker og Creedence Ciearwater Revival.

Denne fredag optræder Ivan Johnsen solo til Sommer i Silkeborg på Havnen i Silkeborg!

Bibbi & Snif Band

”Six Days On The Road”, hedder en klassisk countrysang. Hvis den havde været skrevet til Bibbi & Snif, skulle titel og tal ændres. Til ”Sixteen Years On The Road”.
For så lang tid har et af Danmarks længstlevende countryband faktisk eksisteret. Bibbi & Snif er i dag et populært og topprofessionelt dementi af alle fordomme om, at ”country – det kan man da ikke få nogen til at lytte til i Danmark”.
For når Bibbi & Snif er på scenen, så er der masser af publikum. De nyder varmen, autenciteten og spilleglæden. Og efter syv plader er der masser, der synger med – ikke bare på countryklassikerne, men på det store bagkatalog af selvskrevne countrysange, som bandet efterhånden har fabrikeret og udgivet.

Denne fredag optræder Bibbi & Snif Band til Sommer i Silkeborg på Havnen i Silkeborg!
_________________________________________
Entré: Gratis
Medbragte mad- og drikkevare må ikke nydes på pladsen. Der vil være mulighed for at købe drikkevare på pladsen. Salg af alkohol kun til personer over 18 år, med gyldigt billed-ID.

 • 00

  Dage

 • 00

  timer

 • 00

  Minutter

 • 00

  Sekunder

Dato

aug 02 2024

Tid

18:00 - 23:00

Pris

GRATIS KONCERT

Sted

Havnen i Silkeborg
Åhavevej 1A
Culture City Silkeborg

Arrangør

Culture City Silkeborg

Kontakt Os

Culture City
Tlf. 40183660

CVR-nr. 41404566