Country Festival 2023

D. 28 og 29 juli – Country Festival
Et nostalgisk og glædeligt genhør med musikken, der i mere end 30 år var en fast bestanddel af Indelukket 2. weekend i august
Alle bands er faste gæster i det danske Countrymiljø, og ikke mindst til markeder og byfester mm.
Vi glæder os til at se gamle og nye venner på havnen i Silkeborg til 2 hyggelige aftener i centrum af Silkeborg.
::::::: LINE UP :::::::
Fredag d. 28 juli
Kl. 19 – 22: Bibbi & Snif Band
”Six Days On The Road”, hedder en klassisk countrysang. Hvis den havde været skrevet til Bibbi & Snif, skulle titel og tal ændres. Til ”Sixteen Years On The Road”.
For så lang tid har et af Danmarks længstlevende countryband faktisk eksisteret. Bibbi & Snif er i dag et populært og topprofessionelt dementi af alle fordomme om, at ”country – det kan man da ikke få nogen til at lytte til i Danmark”.
For når Bibbi & Snif er på scenen, så er der masser af publikum. De nyder varmen, autenciteten og spilleglæden. Og efter syv plader er der masser, der synger med – ikke bare på countryklassikerne, men på det store bagkatalog af selvskrevne countrysange, som bandet efterhånden har fabrikeret og udgivet.
Lørdag d. 29 juli
Kl 15 – 16: Squaredance opvisning
Kl 16 – 18: Ole Lindskov
Musikkarrieren startede for alvor da Ole Lindskov startede i 1965 som singleguitarist i et pigtrådsband ved navn ” The Graveyards “. Siden da har Ole Lindskov været med i flere bands og udgivet masser af sange. Ole var blandt andet en del af bandet Ole & De Andre, der udviklede sig til et af landets absolut mest populære og efterspurgte dansebands. I 1972 skiftede bandet pladeselskab til Quali-Sound og udgav singlerne ” Du er min drøm “, ” Ska det være sårn’t”,” Sommer kom,Vinter gå “, og “Jeg savner sol og sommer “.
Kl 19 – 20: Martin Nilsson / Benny Pedersen
For 12 år siden vendte livet for vognmand Martin Nilsson. En andenplads i Fame Factory fik Bert Karlsson til at åbne øjnene for denne talentfulde sanger med countrymusik tæt på hjertet.
Den musikstil har ligget sikkert opbevaret, siden han var seks år gammel, hvor han skrev beundringsbreve til Hasse Andersson og ærligt erklærede, at han ville blive countryartist som sit idol, når han blev stor. Drømmen gik i opfyldelse.
Martin trasker bogstaveligt talt videre i Hasses fodspor – indefra og ud, når det kommer til repertoire, sang og fortolkning.
Kl 20 – 22: The Swinging Dixies
Er du til fedt i håret, rock ‘n roll som den lød i 50’erne samt bundsolid underholdning, så bør du opleve The Swinging Dixies. The Swinging Dixies er en østjysk baseret rockabilly- og country-trio med et karakteristisk setup som det ofte forholdt sig i 50’erne. Jesper D. Hansen er i front på vokal og akustisk guitar. Thomas Kromann tærsker sine gamle hollowbody-spader og istemmer koret, mens Michael Kruse swinger kontrabassen.
Bandet har eksisteret i nuværende konstellation siden 2008, og før det har alle bandets medlemmer været involveret i mange andre bands og projekter; idet hvert medlem har over 20 års erfaring. Bandet har spillet over det meste af Danmark og lader sig engagere til både store og mindre gigs.
___________________________________________
Entré: Gratis
Dørene åbner kl 18.
Koncert start: kl 19:00
Medbragte mad- og drikkevare må ikke nydes på pladsen. Der vil være mulighed for at købe drikkevare på pladsen. Salg af alkohol kun til personer over 18 år, med gyldigt billed-ID.

Dato

jul 28 2023
Expired!

Tid

18:00 - 23:00

Pris

GRATIS KONCERT

Sted

Havnen i Silkeborg
Åhavevej 1A
Scandinavian Country Club

Arrangør

Scandinavian Country Club
Tlf
26 71 00 11
Email
scc@sccdk.com

Kontakt Os

Culture City
Tlf. 40183660

CVR-nr. 41404566