Carl Emil Petersen og Claus Hempler

Carl Emil Petersen
Carl Emil Petersen brød igennem i 2011, da Ulige Numre lagde en måbende musikbranche ned og genstartede den dansksprogede rockbølge med nyklassikeren ‘København’. Forventningerne til Carl Emil og bandet blev enorme, sammenligningerne med de store sangskrivere herhjemme stod i kø. Carl Emil modtog som den yngste sangskriver nogensinde statens 3 årige arbejdslegat med blot 5 sange på CV’et. Bandet toppede på det guld-sælgende album ‘Grand Prix’ fra 2015, som blev kåret til årets ‘Rock album’ ved DMA samme år.
Carl Emil slog også sit talent fast med den tidsløse sang om frihed og solidaritet, ’Frit Land’ som høstede Carl Emil DMA statuetten som “årets sangskriver”. I år blev sangen optaget i den 19. udgave af Højskolesangbogen. Det vakte forbløffelse da Carl Emil opløste Ulige Numre på toppen i 2016, for at fortsætte karrieren i eget navn.
Solo har Carl Emil Pedersen slået sit navn fast med ‘Natradio’ og ikke mindst ‘Amager Forbrænding’, hvor titelsangen er blevet spillet igen og igen i radioen.’
Claus Hempler
Claus Hempler slog allerede som helt ung sit navn fast som sanger i det succesombruste band Fielfraz. Siden har Hempler udgivet en håndfuld klart definerede soloplader, der har givet ham ry som en af vores store, stildannende sangere og en musikernes musiker – sådan en de andre musikere fremhæver, når de skal pege på et nyere dansk navn, der leverer og markerer sig. Alligevel er det som om, at denne voksne, etablerede sanger nu springer ud som helt nyt navn.
Claus Hempler har skrevet sange på sit modersmål dansk for første gang nogensinde, og han har lavet et helt album af dem. Albummet Kuffert fuld af mursten er blevet rost til skyerne
Praktisk information
Pladsen åbner kl. 19.00. Koncerten er en siddende koncert og afvikles efter gældende corona-regler.
Begrænset antal pladser
Mad og drikkevarer må ikke medbringes.
I tilfælde af regn, så lad paraplyen blive hjemme, men medbring i stedet regntøj
Husk gyldigt coronapas
De to solokoncerter varer samlet cirka 2 timer og 45 minutter inklusiv en pause

Dato

jun 18 2021
Expired!

Tid

19:00 - 22:00

Pris

275,00 Kr.

Mere info

KØB BILLET

Sted

Friluftsscenen Indelukket
Vejløvej 7, 8600 Silkeborg
Musikrampen

Arrangør

Musikrampen
KØB BILLET

Kontakt Os

Culture City
Tlf. 40183660

CVR-nr. 41404566